Site iconDJ NA SVATBU

Vystoupení se psy

Vystoupení se psy na svatbu

Vystoupení se psy na svatbu

Vystoupení se psy

Pořádáte soukromou nebo firemní akci, maturitní ples, svatbu či dětský den a hledáte strhující originální vystoupení? Pak jste správně na našich stránkách. Nabízíme profesionální vystoupení se psy, které zaujme publikum jakéhokoliv věku.

Náš portál spolupracuje s Alenou Smolíkovou, nejlepší českou chovatelkou zabývající freestyledogs. Alena je držitelkou mnoha úspěchů a ocenění. Zaujme zejména to, že je mistryně Evropy ve dvou různých disciplínách Dogdancing a Dogsfrisbee. Popis těchto disciplín najdete níže v tomto blogu.

Alena se zapsala do podvědomí i srdcí široké veřejnosti díky účasti v talentových soutěží. V roce 2010 se účastnila soutěže Talentmania na TV Nova a v roce 2013 soutěže Česko-Slovensko má talent. V obou případech obsadila fantastické druhé místo mezi několika tisíci uchazeči. Její vystoupení dojme i pobaví takřka každého, kdo její vystoupení vzhlédne.

 

Originální psí show

DOGDANCING: Dogdancing, neboli tanec se psem, je atraktivní vystoupení, při kterém člověk se psem předvádí různé cviky do rytmu hudby. Vystoupení je vhodné pro všechny hromadné akce.

DOGFRISBEE: Dogfrisbee je dynamické a efektní vystoupení s létajícími talíři a psem za doprovodu hudby. Vystoupení je vhodné především na venkovní akce, kde je dostatek prostoru.

Délka jednoho fyzicky velmi náročného vystoupení je cca 4 minuty. Řád na ochranu zvířat ani delší vystoupení s jedním psem nepovoluje. Pokud budete chtít vystoupení delší, je možné udělat více vstupů, každý s jiným psem. 

 


Podívejte na naše DJs ZDE

Podívejte se na zábavu na svatbu ZDE

Sledujte nás na Instagramu nebo Facebooku 

Jak vybrat svatebního DJ ? Podívejete se www.svatebniradek.cz


 

Exit mobile version