Site iconDJ NA SVATBU

DJ Henri

DJ Henri

DJ Henri

Představujeme vám skvělou a především velice zkušenou a naprosto profesionální DJku Henri. Za DJ pultem strávila několik sezón a vystřídala mnoho pražských i mimopražských klubových scén. Vzhledem k několikaleté DJské kariéře má za sebou dlouhou řadu odehraných svateb a její bohaté zkušenosti každý klient vždy ocení. V současnosti ji můžete vidět a hlavně slyšet v klubech PM, Radost FX, Termax, Phenomen a na privátních akcích. Mohli jste jí slyšet v klubech Rubyz, Mecca, Duplex.

Je aktivní produkční klubů a akcí, každý měsíc pořádá úspěšnou velkou párty ( Ladies night párty ) v Praze, Brně a Bratislavě, která je vždy tématicky zaměřená. Tato ladies night je večerem, zaměřená výhradně pro dámy a jejich přátele, probíhá za účasti hostujících DJs, moderátorů, známých umělců předvádějících svá profesionální vystoupení a jiných hostů.

TOP 10 svatebních písní pro první novomanželský tanec

Henri je velice přizpůsobivá DJka a jak již bylo řečeno, profesionálka každým coulem. Hudba a vše kolem ní je její doména. Na každou svatbu či jakoukoli jinou akci se tato DJka vždy skvěle připraví. Tomu předchází komunikace či předchozí setkání s klienty a ujasnění si požadavků ze strany snoubenců. Jestliže si tuto dámu jako svoji svatební DJku vyberete, můžete očekávat perfektní přístup, skvělé jednání, vstřícnost, dlouhý hudební repertoár a především každou párty dokáže svojí hudbou a instinktem rozproudit, rozvířit a pořádně roztančit 🙂 

Její hlavní motto zní :

Perfektní hudba = Skvělá zábava = Spokojení hosté 🙂

WWW.DJRADEKSIML.CZ

Zábava na svatbu ZDE

Mista na svatbu ZDE

Exit mobile version