Site iconDJ NA SVATBU

DJ Honza S

Plánujete gólku nebo jakýkoli jiný čoch nebo oslavu v Brně? Setkání, kde budou hajfy, betálnéšnicly z vaší firmy nebo rodiny? Sháníte pravého brněnského dj se srdcem na správném místě? Honza S. je svatební dj, profesionál na Brno, ale má ánunkio celé Moravě. Je jedno, kde budete pořádat oslavu nebo kde se budete gólovat. Dj Honza S. za vámi přijede na žluťák, Wintrák, Šrajbec, Špénu, Pringl, Oltec, MonteBu, Majlont, Kchajzec, Kápeesku, jóbsko, Blajkec, Blekfild, červeňák nebo Gelbec. Ale klidně dorazí i do Práglu. Když dj Honza S. hraje, rozhodně nebudete balit kramle ani brát glajzle. Honza se totiž nebumluje. Je to fachmon na fošnové hmyz. Není gramlavej, že by hrál kdejakej cajdák. Přijďte hodit špizunk a sami uvidíte.

Svatební dj Honza S. má mnohaleté zkušenosti z mnoha hudebních klubů celé Jižní Moravy. Od roku 2019 se začal více specializovat na společenské akce, při kterých ladí hudbu na přání svých klientů. Má za sebou desítky nejrůznějších akcí jako jsou svatby, narozeninové oslavy, firemní večírky, rodinná setkání nebo další tradiční i netradiční společenská setkání. Kromě profesních zkušeností disponuje dj Honza S. velmi milou povahou. Jeho přátelé a kamarádi o něm říkají, že je věčně usměvavý. Pokud tedy hledáte pozitivně naladěného moderátora a dj v jedné osobě, dj Honza S. je rozhodně tím správným tipem.

 

Součástí služeb, které svatební dj Honza S. nabízí je i profesionální světelná a ozvučovací technika, která na každou jeho akci přijíždí spolu s ním. Honza S. dbá na kvalitu, takže je vše na vysoké technické úrovni.

Americký básník Henry Wadsworth Longfellow výstižně řekl: „Hudba je univerzálním jazykem celého lidstva.“ Pokud jako průvodně tímto jazykem zvolíte Honzu S., rozhodně toho nebudete litovat. Tak tedy, Brňané, Moraváci i všichni Češi, přejeme vám s Honzou S. krásný hudební zážitek!

 

TOP 10 svatebních písní pro první novomanželský tanec

Pokud se stane DJ Honza volbou pro vaší oslavu, můžete se těšit kromě jeho DJ a moderátorských kvalit, i na špičkovou zvukovou a světelnou techniku

Exit mobile version