Site iconDJ NA SVATBU

DJ Honza

DJ Honza

DJ Honza

Výborný DJ na svatbu, se kterým budete maximálně spokojeni. V jeho hudebním repertoáru naleznete vše, co je potřeba k pořádné a velkolepé svatební párty. Dj na svatbu Honza, stejně jako většina našich DJs na svatbu vlastní profesionální a velmi kvalitní techniku. Ozvučení a osvětlení bude tedy na vaší svatbě na top úrovni. Moderování Honzovi také není cizí a rád se ujme mikrofonu, když bude potřeba nebo když vycítí příležitost. 

Dj na svatbu Honza – Proč právě svatby a soukromé akce ? 

Stejně jako převážná většina DJs , i já jsem začínal mixovat hudbu v klubech. Aktivně v klubech stále hraji, nicméně postupem času jsem zjistil, že na soukromých akcích jsou chtěné častěji „staré známé hity“, které v klubech poslední dobou až tolik žádané nejsou. Na soukromých akcích je využití těchto hitů stále velmi oblíbené, proto si toto hraní zde nadmíru užívám. Velice mě naplňuje, když se mi podaří na svatbě pobavit a roztančit všechny hosty bez ohledu na věk. Od dětí, až po tetičky, strýčky, babičky, dedečky… Svou hudbou se snažím zaujmout každého. 

Honza je velice všestranný DJ, hudebně se velmi flexibilně dokáže přizpůsobit přání novomanželů a všech hostů. Jeho playlist je většinou popového zaměření. Má dlouhý a obsáhlý hudební repertoár, který uspokojí všechny věkové kategorie. Dokáže zahrát jakoukoliv písničku na Vaše přání, každý z hostů si tedy přijde na své.

Z Honzy vždy vyzařuje pozitivní energie, umí se perfektně přizpůsobit a díky své veselé povaze si dokáže získat jak Vás tak Vaše hosty a udržet zábavu až do ranních hodin.

Tohoto DJ na svatbu Honzu můžete vídat kromě soukromých oslav a párty i v klubech Rodeo, Duplex, Staré lázně nebo studentských akcí pro vysoké školy, kde převážně hraje trochu tvrdší hudební styl, než který můžete slyšet na svatebních zábavách.

Pokud si přejete na Vaší svatbě DJe, který je vždy pozitivně naladěn, Honza je tím pravým DJem pro Vás! Přizpůsobí se všem věkovým kategoriím a na párty Vám zaručí obrovskou dávku dobré nálady.

TOP 10 svatebních písní pro tanec novomanželů

Technika s kterou nejčastěji na svatby jezdí:

NTB a kontrolér od Denonu, repro RCF 712, mikrofon, světelnou rampu a dobrou náladu k tomu 

WWW.DJRADEKSIML.CZ

Zábava na svatbu ZDE

Místa na svatbu ZDE

 

 

Exit mobile version