Site iconDJ NA SVATBU

DJ Leoš

DJ Leoš

DJ Leoš

Sympatický DJ na svatbu Leoš se hraní věnuje od roku 2006. Odehrál více jak 1900 večerů, večírků, svateb, narozeninových oslav, festivalů či afterpárty. Jen za rok 2022 to bylo 207, z čehož bylo 19 svateb. Vybudoval si pravidelnou spolupráci s několika cluby, eventy či produkčními.

Aktuálně ho můžete pravidelně slýchat a vídat ve velmi oblíbeném pražském klubu James Dean a Phenomen, nebo v letní sezóně u Modřanské cyklostezky a to konkrétně na RoubikeCoffe (areál Cukrkandl). Slyšet ho také můžete pravidelně v Charles Baru (Poděbrady). Spolupracuje s POP Airport u letiště a pravidelně se podílí na stand up comedy Na Stojáka.

Hudební playlist, který má DJ na svatbu Leoš, je téměř neomezený. Co se týče clubů a diskoték, on sám nejraději hraje house a jakýkoli jeho styl.
Na svatbách a soukromých večírcích Vám zahraje téměř vše, nač si vzpomenete, hudbu od 60let až po současnost, československé hity i pop music. 

TOP 10 svatebních písní pro první novomanželský tanec

Razí heslo „ To, co dělám bych mohl dělat klidně jinak, jednodušeji, pohodlněji a s levnější výbavou. Pokud to má ale vypadat, znít a klient si z celkového výsledku má odnést jen to nejlepší, pak to musím dělat tak, jak to dělám a příště to musí být zase o něco lepší“.

Leoš je opravdový profesionál a zkušený DJ na svatbu se smyslem pro detail a humor. Je velice flexibilní a dokáže se přizpůsobit všem Vašim přáním a požadavkům. Na každou svatbu jezdí pečlivě připravený a všechny si náležitě užívá, jakoby každá z nich měla být jeho poslední. I tento DJ Vám zahraje hudbu na přání, rád se ujme moderování svatebních her a celého svatebního programu. Poradí s harmonogramem, trendy či cp zařadit či naopak nedělat. DJ na svatbu Leoš rozproudil nejednu svatební párty, o čemž se můžete sami přesvědčit v recenzích od našich spokojených klientů. Pokud si vyberete právě Leoše, jsme si jisti, že nebudete litovat. 

Technika

2x RCF ART 715-A mkIV 700w, 1x RCF SUB 702-AS II 700w,1x microphone Sennheiser ew 100 G4-865-S G: 566-608 MHz, 2x CDJ Pioneer 2000 Nexus2, 1x DJM Pioneer 900 Nexus, multi FX bar CAMEO, led par ADJ 5P Heax pearl

WWW.DJRADEKSIML.CZ

Zábava na svatbu ZDE

Mista na svatbu ZDE

Exit mobile version