Site iconDJ NA SVATBU

DJ Marek

DJ Marek

DJ MarekDJ Marek

Dj na svatbu Marek ze Severomoravského kraje je výborou volbou pro náročné klienty. Disponuje kvalitní technikou, jak zvukouvou, tak i světelnou. Svůj moderátorský projev během letité praxe na svatbách i jiných akcích vypiloval k dokonalosti. Nesmíme opomenout ani rozsáhlý výběr skladeb pro všechny věkové kategorie. Sympaťák a velký srdcař, který vyhoví každému přání, které si vy či svatebčani vymyslí, nejen po hudební stránce, ale i moderátorské. 

Mé jméno je Marek a za pultem, tedy na druhé straně parketu, jsem stál už v roce 1988, kde jsem pouštěl první skladby z cívkových magnetofonů. Vždy jsem chtěl, aby se lidé bavili, a i když to někdy trvalo déle, parket byl nakonec vždy plný. Mám za sebou nespočet akcí všeho druhu a jsem si jistý, že na parket dostanu tančit a řádit i vás 🙂

Svatební den je velkou slavností, kde štěstí a láska tečou proudem, rodina a přátelé se radují, jsou dojati. Tolik pozitivních emocí na jednom místě v jeden den. Proto jsem vždy rád součástí svatebního dne a párty. Díky svým dlouholetým zkušenostem jsem schopen se naladit na vlnu hostů. Vyhovým jejich přání zpříjemnit už tak krásné okamžiky výběrem té správné hudby a perfektním osvětlením. 

Každá moje akce si vyžaduje individuální přístup, předem domluvený playlist, žánr a styl. Všechno ladím společně s budoucími manžely k jejich maximální spokojenosti. Samozřejmostí jsou i písničky na přání vašich hostů.

TOP 10 svatebních písní pro tanec novomanželů

Technika: Repro RCF, 2x laiser, subwofer RCF.

WWW.DJRADEKSIML.CZ

Zábava na svatbu ZDE

Mista na svatbu ZDE

Exit mobile version