Site iconDJ NA SVATBU

DJ Michal M

DJ Michal M

DJ Michal M

Dj na svatbu Michal, je velice zkušený DJ s mnohaletou hudební praxí jak ze svateb, tak ze soukromých večírků a firemních akcí. 

Michal je skutečný profesionál ve svém oboru a zároveň velice vyhledávaný a oblíbený svatební DJ, se kterým jsou klienti vždy spokojeni. Pokud sháníte zkušeného DJ pohodáře a sympaťáka, který má přehled a ví, jak na svatbách všechny přítomné roztančit, tak Michal je tou správnou volbou. Je to velký srdcař, díky své bohaté praxi přesně ví, jak to na svatbách chodí, dokáže se vcítit do daného okamžiku a vybrat ten správný hudební song, který Vás buď dojme nebo naopak zvedne ze židle 🙂 Rád Vám zahraje z předem připraveného playlistu, ale i písně na přání Vašich hostů. Hudbu a hraní tento chlapík miluje. Pokud Michala uvidíte za mixážním pultem, tak to zcela jistě poznáte i vy. 

Dj na svatbu Michal se dýdžejingu věnuje již 15 let a zahraje vám vše od 60. let až po současnost. 
Za svou dlouhou hudební praxi vystupoval na mnoha místech, mezi které patří např. hrad Karlštejn, zámek Troja, Konopiště, Petřínské terasy, Pavilón Grébovka, Hlubočepský zámek.

Pravidelně hraje na akcích pro T – mobile a hotel Intercontinental. Můžete ho také vidět a slyšet v clubu Duplex, Alibi cocktail bar, Slunce a Relax, Aquapark Čestlice, Alibi, Slunce (Mladá Boleslav), Silver Rock (Špindlerův Mlýn)

Reference firemní párty : Česká spořitelna, Hotel Intercontinental, Komerční banka Penzijní společnost, Raiffeisenbank‎, DHL

Jsem Dj a muzikant tělem i duší. Hrát pro lidi je pro mě neskutečný zážitek. Je to zodpovědnost a zároveň výzva dokazát přítomné hosty zabavit. Za sebou mám velké množství odehraných svateb. Díky svým zkušenostem přesně vím, co Vám mám v daný okamžik zahrát a jak Vaše hosty ,,zvednout ze židle“. Jsem 100% profesionální a vstřícný ke každému klientovi a můžete si být jisti, že udělám vše proto, abyste na Váš velký a jedinečný den nikdy nezapomněli. Rád se také chopím mikrofonu a dodám tu správnou šťávu Vašim svatebním soutěžím. Největší odměnou je pro mě to, když se všichni přítomní hosté díky mé hudbě skvěle baví. Můžete si být jisti, že proto udělám maximum a Vaši svatební párty proměním v pořádnou divočinu! Samozřejmě, pokud si to budete přát 🙂

TOP 10 svatebních písní pro tanec novomanželů

WWW.DJRADEKSIML.CZ

Zábava na svatbu ZDE

Mista na svatbu ZDE

Exit mobile version