Site iconDJ NA SVATBU

DJ Pepa

dj na svatbu

dj na svatbu praha, dj na svatbu ostrava, dj na svatbu Plzeň

Dj na svatbu Pepa je svatební Dj a VDJ, s mnohaletými zkušenostmi z pražských i mimopražských clubů.

Profesionálně hraje od roku 1994. Několik let vystupoval v clubech Solidní nejistota, Face to Face, Misch Masch nebo Zlatý strom. V současné době působí v clubu Harley, Hard Rock Cafe nebo Techtle Mechtle.
Mezi jeho klienty patří T – mobile, Coca Cola, Siemens, E – banka či vítěz reality show Vyvolení Tony s manželkou Renatou.
Za sebou má již stovky odehraných svateb. Jeho obsáhlé karaoke a zkušenost z klubů, kde každý týden měl svoje karaoke večery, dělá našeho Pepu, nejlepšího KJ z našich řad. Pokud máte zájem o zpívání na vaší svatbě v maximálních rozpění vašich hlasivek, tak volte na svoji svatbu určitě DJ na svatbu Pepu. 

Od roku 2010 se začal věnovat videodiskotékám. V jeho archívu se nachází 12 000 videoklipů od absolutních novinek tanečních hitparád až po léta 60 minulého století. V širokém spektru hitů a hudebních stylů naleznete i rarity, které Vám nenabídla žádná televize v Čr.

Dj na svatbu Pepa je opravdu prvotřídní Dj na svatbu, velice všestranný a flexibilní, který se Vám plně přizpůsobí , díky jeho skvělé komunikaci a profesionalitě pro Vás bude radost s ním spolupracovat. Tento milý chlapík má hraní v krvi, což každý na svatební party jistě pozná a ocení.

TOP 10 svatebních písní pro tanec novomanželů

Podívejte se na náš facebook.

Váš svatební den je velká a jedinečná událost a já jsem vždy velice rád, když se jí jako Váš Dj mohu zúčastnit. Mým cílem je, aby se všichni bavili na 100%. Mám za sebou nespočet svateb a akcí všeho druhu a moc dobře vím, jak hosty dostat na parket a roztančit. Bude mi ctí být součástí tohoto výjimečného dne a věřím, že svou hudbou ho udělám ještě lepším a úžasnějším. 🙂

WWW.DJRADEKSIML.CZ

Zábava na svatbu ZDE

Mista na svatbu ZDE

Exit mobile version