Site iconDJ NA SVATBU

DJ Veronika

DJ Veronika - dj na svatbu Veronika

dj na svatbu praha

Veronika je velmi sympatická Djka působící na pražské hudební scéně již od roku 2013.

Dj na svatbu Veronika svojí djskou kariéru odstartovala v prestižních pražských podnicích, kde doposud působí. V současné době jí můžete potkat především v multižánrových hudebních klubech, kde se zábava opravdu nezastaví (příkladem jsou Coyotes Prague, Zlatý Strom Music Club, Rodeo Školská, KU Bar & Lounge Bar).

Nespecializuje se pouze na jeden hudební styl, ovládá hudbu 80‘, 90‘, Millenia až po současné taneční hity, které znáte z komerčních rádií. Je ochotna si však rozšířit hudební obzory a ráda se dozví, jaký hudební styl snoubenci a svatebčané preferují. Svůj hudební program tak připraví na míru ještě před konáním svatby. Tato milá a sympatická dáma Vám i Vašim hostům ráda zahraje i písničky na přání.

Veronika je i žádanou djkou na svatby, firemní večírky a narozeninové párty. Dokáže se vcítit do svatebních momentů, takže výběr hudebního programu odpovídá náladě celého publika. Její doménou je vstřícný, ochotný a aktivní přístup plný pozitivní energie. Vytváří neopakovatelnou atmosféru radosti, se kterou budete jistě spokojeni.

Její skvělé reference od klientů dělají z Veroniky naší TOP DJku, kterou vřele doporučujeme na každou svatbu.

TOP 10 svatebních písní pro tanec novomanželů

WWW.DJRADEKSIML.CZ

Zábava na svatbu ZDE

Mista na svatbu ZDE

Exit mobile version