Site iconDJ NA SVATBU

DJ Petr M

DJ Petr houslista

DJ Petr houslista

Houslista a DJ Petr

Svatba je jedním z nejkrásnějších a nejromantičtějších událostí Vašeho života. Housle, a jejich nádherný, čistý a romantický tón jsou ideální volbou ke svatebnímu obřadu, gratulacím, večeři či slavnostnímu posezení. Na Vaší svatbě vytvoří neopakovatelnou atmosféru. Hra na housle je jedním z nejpopulárnějších nástrojů požadovaných pro svatby.

Peter se věnuje hře na housle již od svých čtyř let. Je natolik zkušeným profíkem, že ho žádný z Vašich požadavků nezaskočí. Dlouhodobě spolupracuje s žádaným českým zpěvákem Benem Cristovaem a legendární písničkářkou Lenkou Filipovou. Hraje převzatou i vlastní tvorbu a má již vydanou svou sólovou desku.

V jeho repertoáru naleznete skladby z klasické, současné popové nebo filmové hudby. Samozřejmostí je také předchozí domluva skladeb na přání tak, aby hrou byla vystižena co nejlépe atmosféra Vaší svatby.

Jelikož je Peter opravdu hudebníkem s velkým H, díky svému neuvěřitelnému citu pro hudbu může obstarat na Vaší svatbě veškerou hudbu a fungovat jako Váš svatební DJ i moderátor.

TOP 10 svatebních písní pro tanec novomanželů

Peter žije v Praze, ale jelikož je vášnivým cestovatelem jezdit na turné po celé Evropě.

Seznam skladeb přes obřad 

Další skladby jsou za příplatek 500 Kč/ks

 

WWW.DJRADEKSIML.CZ

Zábava na svatbu ZDE

Mista na svatbu ZDE

Exit mobile version