Site iconDJ NA SVATBU

DJ Radek

Dj na svatbu

Dj na svatbu Radek

Svatební DJ Radek Šiml je sympatický a velice zkušený DJ na svatbu, který roztančí každou párty a dokáže se plně přizpůsobit Vašim požadavkům. Během roku odehraje přes 40 svateb a eventů. Je to také majitel a zakladatel DJs-nasvatbu.cz

Během své 13ti leté praxe jsem nasbíral mnoho cenných zkušeností jak z vyhlášených klubů, tak i ze soukromých večírků, eventů, narozeninových oslav či svateb. Jako svatební DJ pracuji přes 10 let. Kromě hudební produkce se můžete těšit na spoustu další zábavy, kterou jsem schopen Vám zajistit.

Hraní na svatbách mám ze všeho nejraději. Vždy je pro mne obrovská čest se tak výjimečného dne účastnit. Ke každému klientovi přistupuji individuálně a snažím se vyhovět i těm nejnáročnějším požadavkům.

Za ta léta, co jako svatební DJ působím, jsem nasbíral cenné zkušenosti a mohu Vám zaručit profesionální jednání, rozsáhlý hudební repertoár a kvalitní techniku včetně perfektně nasvíceného prostoru. V mém playlistu naleznete ty největší hity od 60.let až po současnou moderní scénu. Kromě česko-slovenských hitů nebo pop music Vám na Vaše přání zahraji například swing, elektroswing, house, latino house a mnoho dalšího. Můžete si sestavit svůj vlastní hudební playlist či blacklist s oblíbenými i méně oblíbenými songy a samozřejmostí jsou i písničky na přání pro Vás i Vaše hosty. Dobrá muzika a výborná zábava je totiž základem každé pořádné oslavy. Na svatbách často bývají děti. I pro ně mám připraveno spoustu oblíbených písniček.

Více informací o mně naleznete ZDE

Ke svatbě neodmyslitelně patří i moderování. Doporučím Vám a odmoderuji oblíbené svatební hry buď samostatně nebo ve spolupráci se svědky.

Zajistím Vám i zábavný program. Jestliže rádi zpíváte, mé obsáhlé karaoke (5000 songů) Vás zabaví. Potěším Vás i videodiskotékou (promítání videoklipů na plátno). Pro ty, kteří se rádi fotí, mohu nabídnout vlastní fotokoutek FunBox, který mám v kombinaci s DJ za zvýhodněnou cenu. Mé služby zahrnují i předsvatební schůzku. Velice rád se s Vámi před svatbou sejdu, abychom společně doladili všechny detaily k Vaší naprosté spokojenosti. Zkušenosti mám i ze zahraničních svateb. V roce 2017 jsem založil agenturu DJs-nasvatbu.cz. Absolvoval jsem moderátorský kurz na škole Applaus Media s.r.o.

Co vše Vám mohu nabídnout

Mezi mé významné klienty patří  Lukáš Krpálek, kterému jsem hrál v roce 2015 na svatbě.

Zkušenosti

Pravidelně hraji pro Českou spořitelnu, ČSOB, firmu Ebay, Ples sestřiček pořádaný na pražském Žofíně, Národní dům na Vinohradech, Alkton Radisson Blue, Casíno Bonver, Ikem, Stopka, Konica Minolta, Wellness hotel Step, hotel Don Giovanni, Campingaz, JPS, AV media, Schwarzkopf, Starbucks, Defend Insurance, palác Lobkowic, Tesco, Taylor Wessing, Desigual, 2N TELEKOMUNIKACE či hokejový tým Slavie Praha. Vídat mne můžete můžete v několika pražských klubech. Jsem rezidentem klubu Phenomen a klubu Duplex, znát mě můžete z Rodea, P.M.klubu, Retro Music Hall, MOON club, Termaxu, Top Gearu, Lávky, K.U.baru nebo klubu Postel.

V současné době se věnuji především soukromým akcím.

TOP 10 svatebních písní pro tanec novomanželů

Jako DJ na svatbu jsem hrál po celém území ČR

Na svatbách jsem hrál po celé České republice. Mimo jiné na hradě Karlštejn, na zámku Troja, Bon Repos, Štřín, Liblice a Dobříš, ve Všeticích, v Martinickém paláci, St.Clara Futura, St.Havel, St.Třebešice, hotel The Mark, hotel Mandarin, restaurace Mánes, v Alkronu, ve Ville Lanna, na Konopiště a Petřínských terasách, Modrý mlýn, Pavilon Grébovka, Green Valley, Hoffmanův dvůr, dvůr Hoffmeister, farma Heroutice, Bučický mlýn, Barešův ranč, Smolotely, Seletice, Park Golf, vinařství Bettina Lobkowic, Kolokočkův mlýn a na mnoha dalších kouzelných místech.

Technika na co a přes co hraji 🙂

Repro Yamaha 12, DB sub, Yamaha stagepas 400 nebo RCF 712

Světelné efekty: 4-10 ledpar, na zakázku dělaný podsvícený DJ pult, světelná rampa CHAUVET GigBAR 2

Mikrofony: SENNHEISER G4 včetně stojanů Hercules

Přehravací zařízení: Macbook pro, Pioneer DDJ-SX nebo RX2

Web: WWW.DJRADEKSIML.CZ

Zábava na svatbu ZDE

Mista na svatbu ZDE

 

 

Exit mobile version