Site iconDJ NA SVATBU

Dj Thomas

Dj na svatbu Thomas - svatební DJ

Dj na svatbu Thomas - svatební DJ

Dj na svatbu Thomas, není jen tak ledajaký DJ. Představujeme vám výborného DJ a v našich řadách asi největší hvězdu, která Vám na Vaší svatbě vytvoří perfektní a dokonalou párty. Thomas, který je původem z Austrálie, je skvělý DJ s dokonalou angličtinou, což spousta klientů jistě ocení. 

DJ na svatbu Thomas předvádí svůj talent nejen v klubech po České republice, ale i na Slovensku, Rakousku a Německu. Působil i v Anglii a USA. 

V roce 2012 se stal více championem soutěže DMC DJ Championship. V roce 2013 se dostal v soutěži RedBull Thre3style do výběru Top 3 v boji o světovou divokou kartu „Lucky Bastid“.  

Tento DJ je po světě známý svými 4-minutovými videii, kde ukazuje svoji techniku a cit pro hudbu. Jeho DJ mixy jsou oblíbené u široké veřejnosti. Mohli jste ho vidět v prestižních TOP klubech jako je  Roxy, Radost FX, Epic, Duplex, La Fabrique. Firemní akce hrává pro RedBull nebo Metaxu. 

TOP 10 svatebních písní pro první novomanželský tanec

DJ Thomas je jediným z naší skupiny, který Vám zahraje na gramofony. Pro mnoho lidí je DJing navždy spojen právě s vinylovými deskami. V dnešní době je toto hraní však stále větší vzácností. Situace je dnes taková, že osmdesát procent skladeb pro DJ’s na vinylech nevychází vůbec. Navíc vydat vinyl zabere dva až tři měsíce, zatímco proces vydání hudby ve formátu mp3 je téměř okamžitý.Pro vinyl však hovoří neoddiskutovatelná zvuková charakteristika, mají mnohem hutnější zvuk než digitální mp3 a větší dynamický rozsah.

Tento zahraniční DJ je klienty vyhledáván díky svým zkušenostem a preciznosti. Na každou akci se vždy důkladně připraví a pokud je to možné, rád se s klienty předem schází.  Jako svatební DJ hrál pro českou i zahraniční klientelu. Thomas má obsáhlý hudební repertoár. Profesionál každým coulem, který ví, jak Vás a hosty roztančit, zabavit a z klasické svatební párty udělat neobyčejnou a nezapomenutelnou.

Tento sympatický DJ pochází z Prahy, ale není pro něj problém přijet v podstatě kamkoliv. Pokud jste z měst Brandýs nad Labem, Kralupy nad Vltavou, Kladno, Mladá Boleslav, Mělník, Poděbrady, Kutná Hora,… neváhejte se na něj obrátit.

Zahraji Vám téměř vše, písničky na přání či z předem připraveného playlistu, vyjdu Vám ve všem vstříc, ale Michala Davida nepouštím 🙂

WWW.DJRADEKSIML.CZ

Zábava na svatbu ZDE

Mista na svatbu ZDE

Exit mobile version