Site iconDJ NA SVATBU

Dj Tomáš

DJ Tomáš

Zkušený Dj z Jižní Moravy, který posílil náš tým jako specialista pro tento region. Tomáš  má za sebou stovky svateb, večírků a firemních party. Takže ho nemůže překvapit žádné, třeba i specifické hudební přání. Tomáš není jen výborný svatební multižánrový DJ , ale i skvělý bavič a moderátor. Jeho velkou devízou je i možnost videodiskotéky nebo karaoke. Špičková technika včetně projektoru s plátnem je naprostá samozřejmost. 

Rozhodli jste se pro svatbu v oblasti Jižní Moravy? Nemohli jste si vybrat lépe. Krásná příroda, mnoho skvělých míst a rozmanitých možností, veselí lidé a spousty vína či slivovice. To vše je Jižní Morava a mnohem více. Náš tým to velmi dobře ví, a proto pro své klienty rozšířil svůj tým o profesionálního DJe Tomáše. Ať už se rozhodnete svoji svatbu uspořádat v ulicích města Brna, nebo zvolíte romantický Lednicko – Valtický areál, DJ Tomáš bude vždy tím správným výběrem pro zábavu na vaší svatbě.

TOP 10 svatebních písní pro první novomanželský tanec

A proč říkáme zábavu? Kromě profesionálních služeb DJ, které jsou podloženy referencemi spokojených zákazníků a tisíci odehraných hodin, vám DJ Tomáš může nabídnout i mnohem více. Pokud si na svoji svatbu objednáte DJe Tomáše, zajistí vám i další zábavu jako je například karaoke show. Stále populární a oblíbená vsuvka například jako program pro děti. Nebo jako dojezdová aktivita na závěr.

DJ Tomáš je skvělý bavič a velmi zkušený moderátor. Povede večerní zábavu od začátku až do konce. Uvedení svatebního tance novomanželů je samozřejmostí. V případě, že budete mít několik bodů, které bude potřeba během celého dne připomenout či ohlásit, DJ Tomáš má zkušenosti i s tím. Vzhledem k rostoucí oblibě svatebních kvízů a podobných her, může DJ Tomáš být i zde nápomocen. Již nemusíte zatěžovat touto organizací svatebčany, družičky nebo svědky. My se o to vše postaráme.

Pokud stále váháte, opravdu nemusíte. DJ Tomáš je jednoznačně skvělou volbou na vaši svatbu v oblasti Jižní Moravy. Dopravu v tomto regionu a blízkém okolí máte vždy zdarma. Profesionální technika a vybavení jako je plátno, mikrofony atd, jsou samozřejmostí. Osvědčené a prověřené DJs jsou pro nás vždy prioritou, proto jsou vám nejlepšími recenzemi tisíce odehraných hodin a stovky spokojených zákazníků. Každé přání je u nás splnitelné. Nevíme o žádném problému, který nejsme schopni vyřešit. Díky tomu jsme velice flexibilní. Neváhejte si sjednat osobní schůzku, která vás přesvědčí.

 

WWW.DJRADEKSIML.CZ

Zábava na svatbu ZDE

Mista na svatbu ZDE

Exit mobile version