Site iconDJ NA SVATBU

DJ Vláďa

Dj na svatbu Vláďa - svatební DJ

Dj na svatbu Vláďa - svatební DJ

Dj na svatbu Vlaďa, je dokonalou volbou pro ty, kteří mají rádi zvuk saxofonu. Jako jediný z našich DJs, nejen že vám zahraje a odmoderuje, co si jen budete přát, ale hudbu doplní o své saxofonové vystoupení. Tento profesionální zpěvák a hudebník okouzlí i náročné publikum svým skvělým vystoupením. 

Saxofonista, zpěvák a DJ Vláďa, je na českých pódiích dlouholetým zavedeným performerem. Je i leadrem osvědčených kapel a jako DJ osobně pro vás při speciálních příležitostech míchá hudební koktejl písní podle svého i Vašeho gusta. Dj na svatbu Vlaďa, je tou nejlepší kombinací 🙂 

Se saxofonem v ruce je Vláďa k vidění na pódiu nejčastěji při nepřeberných příležitostech společenských událostí. Hned na druhém místě ho najdete za mikrofonem jako zpěváka s velkým nadáním pro jam a scat a vášní pro soul, funk, latino a smooth jazz. Spolupráce s řadou předních hudebníků, kapel a DJs v široké škále žánrů Vám nedovolí se nudit.

V minulosti byl Vláďa také několikaletým moderátorem a DJ pražského a libereckého rádia.

Dj na svatbu Vláďa má letité zkušenosti, cit pro hudbu po stránce výběru i produkce a osobní charisma dělají z večírků a oslav v jeho podání jedinečné okamžiky, plné pohody, zábavy a skvělé atmosféry.

Saxofon, jako Vláďův sólový hudební nástroj, Vás na pár chvil vtáhne do speciálního hudebního světa. Dokáže variabilně vytvořit jedinečnou atmosféru napříč žánry – od romantiky, přes evergreeny světové hudební scény, k melodiím soulu a pohodového smooth jazzu pro příjemnou atmosféru u skleničky dobrého pití, až po poctivou taneční párty na beaty tepajícím tanečním parketu v rytmu disco, popových a dalších hitů od 80-tých let až po současnost nebo také na vlně elektro-swingu, house a r’n’b music.

Dj na svatbu Vlaďa, je u klientů velice oblíbený. Díky svým zkušenostem, příjemným projevem a vystupováním si každého snadno získá. Na samotné svatební párty se vy ani Vaši hosté opravdu nemáte čas nudit. Zvuk saxofonu, dýdžejování a profesionální, vtipné moderování Vás dostane.

DJe na svatbu Vláďu můžeme všem budoucím novomanželům vřele doporučit. Jsme si jisti,že budete nad míru spokojeni.

TOP 10 svatebních písní pro tanec novomanželů

 

WWW.DJRADEKSIML.CZ

Zábava na svatbu ZDE

Mista na svatbu ZDE

Exit mobile version