Site iconDJ NA SVATBU

Dobrou chuť poslepu

svatebni-hra-dobrou-chut-po-slepu-7x5

svatebni-hra-dobrou-chut-po-slepu-7x5

Dobrou chuť poslepu je vtipná svatební hra, kterou hrají oba partneři z novomanželského páru. O její přípravu se starají svědci ve spolupráci s dalšími svatebčany.

Dobrou chuť poslepu se hraje tak, že se novomanželům, případně dalším dobrovolníkům zakryjí oči. Před ně na stůl položte různé pokrmy (svatební dort, kousek masa, samotná omáčka apod.) Postupně dávejte soutěžícím jídla ochutnávat. Vyhrává samozřejmě ten, kdo pozná nejvíce jídel. Alternativou této hry je ochutnávání nápojů (před soutěžící se postaví např. sklenice s pivem, vínem, míchanými nápoji, colou, vodou apod.).

Ochutnávání můžete novomanželům okořenit „šmakuládou“, po které se jejich tváře poněkud pokřiví. Zato tváře všech svatebčanů to zaručeně trochu škodolibě rozzáří.

Při této hře se fantazii meze nekladou a můžete na novomanžele přichystat různé útrapy. Buďte ale přeci jenom trochu ohleduplní. Při svatbě dostávají trávící ústrojí novomanželů i svatebčanů pořádně zabrat. Proto se raději vyvarujte pokrmů nebo drinků, po kterých by jim nemuselo být dobře (třeba příliš ostré jídlo). Určitě by nikdo nechtěl strávit svůj svatební den na toaletě.

Zkuste další z našich svatebních her Poznávání ženicha dle hýždí nebo Sundavání a házení nebo dražba podvazku

Doporučený typy – hudba na vaši svatbu


Podívejte na naše DJs ZDE

Pokud hledáte i jinou formu zábavy, prohlédněte si web zábava-nasvatbu.cz

Sledujte nás na Instagramu nebo Facebooku 

Naše ověřené místa-nasvatbu.cz

Svatební inspirace v našem magazínu SVATEBNIRADEK.CZ


 

Exit mobile version