Site iconDJ NA SVATBU

Házení svatební kytice

Co vše potřebuje Váš svatební DJ vědět

házení svatební kytice

Házení svatební kytice je slavnostní rituál, který nesmí na Vaší svatbě chybět. Je zpestřením večera, na které čekají nejen nezadané ženy a dívky, ale i další svatebčané.

Házení svatební kytice se většinou provádí na konci svatební hostiny, ale je možno tuto tradici uskutečnit i dříve. Probíhá tak, že do hloučku uprostřed volného prostoru se postaví všechny svobodné, zadané i nezadané ženy a slečny. Nevěsta se v dostatečné vzdálenosti postaví zády k nim a svatební kytici přes levé rameno hodí do tohoto davu a žena či slečna, která kytici chytí se může začít radovat – podle tradice ji čeká do jednoho roku svatba.

Tato svatební tradice patří mezi absolutní svatební klasiku, kterou můžete zažít téměř na každé svatbě. Naši Dj´s Vám ji okoření atraktivní hudbou, která dodá tu správnou atmosféru a zároveň svolají všechny přítomné nezadané dámy a slečny a hod svatební kyticí doplní vtipným komentářem.

Házení svatební kytice je mezinárodní tradice pocházející až ze středověku. Je používaná nejen na českých svatbách, ale po celém světě. Jaká je úspěšnost předpovědi, že dívka co kytici chytí se do roka vdá, není v žádných statistikách známá.

Zkuste další z našich svatebních her Svatební kvíz nebo Poznávání nevěsty podle kotníku

Doporučený typy – hudba na vaši svatbu


Podívejte na naše DJs ZDE

Pokud hledáte i jinou formu zábavy, prohlédněte si web zábava-nasvatbu.cz

Sledujte nás na Instagramu nebo Facebooku 

Naše ověřené místa-nasvatbu.cz

Svatební inspirace v našem magazínu SVATEBNIRADEK.CZ


 

Exit mobile version