Site iconDJ NA SVATBU

Písmena

písmena

písmena

Písmena je zábavná soutěžní hra, do které lze zapojit většinu svatebčanů. Soutěží v ní dva nebo více týmů utvořených z hostů Vaší svatební oslavy.

Pro tuto hru je potřeba menší příprava. Do klobouku, košíku apod. se dají lístečky s napsanými velkými písmeny. Svatebčané se rozdělí na dva či několik týmů, např. muži/ženy, hosté ženicha/nevěsty apod. Každý z týmů si vylosuje jedno písmeno a ve stanoveném časovém limitu musí přinést co nejvíce věcí, které na toto písmeno začínají (např. T – talíř, tisícovka, tužka,…) Pozor!! Od každého předmětu se počítá vždy jen jedna věc (aby se nestalo, že tým přinese deset tužek). Doporučuje nedávat do klobouku písmeno S, jelikož tento tým by byl ve značné výhodě (svatební noviny, svatební kytice apod.) Vyhrává tým, kterému se podařilo nashromáždit nejvíce předmětů.

Hra je vhodná pro všechny věkové kategorie, protože se do ní může zapojit každý ze svatebčanů. Pobaví zejména děti, které si při ní užijí spoustu legrace, ale samozřejmě i dospělé. Doporučujeme hrát tuto hru ještě před začátkem večerní párty.

Zkuste další z našich svatebních her Poznávání ženicha dle hýždí nebo Sundavání a házení nebo dražba podvazku

Doporučený typy – hudba na vaši svatbu


Podívejte na naše DJs ZDE

Pokud hledáte i jinou formu zábavy, prohlédněte si web zábava-nasvatbu.cz

Sledujte nás na Instagramu nebo Facebooku 

Naše ověřené místa-nasvatbu.cz

Svatební inspirace v našem magazínu SVATEBNIRADEK.CZ


 

Exit mobile version