Site iconDJ NA SVATBU

Podvazek

Podvazek je oblíbená svatební hra, která svatební veselí pěkně okoření a hosty skvěle pobaví . Rozjaření svatebčané jsou totiž schopni udělat takřka cokoliv, aby podvazek nevěsty získali 🙂

Podvazek by si nevěsta neměla kupovat sama, vždy by jí ho měl někdo věnovat, nejčastěji svědkyně či kamarádka. Aby bylo manželství šťastné, měla by každá nevěsta celou svatbu absolvovat s podvazkem na noze. Před koncem svatební hostiny nebo když je zábava v plném proudu, nastává okamžik svlékání podvazku, kterého se ujímá ženich. Podvazek svléká klasicky rukou, v lepším případě bez použití rukou, například ústy. Po stažení podvazku mohou nastat dvě situace. Podvazek se hází stejně jako kytice mezi všechny přítomné muže. Svobodné, zadané i nezadané. A nebo se podvazek vydraží klasicky přihazováním, jako na dražbě s čímž Vám pomůže šikovný DJ – moderátor nebo se toho může ujmout svědek.

Hra je protikladem ke hře Házení svatební kytice, protože je určena pro všechny přítomné pány, bez rozdílu, zdali jsou svobodní či zadaní.

Tato hra nesmí na Vaší veselce chybět. Doporučujeme ji hrát až v pozdější fázi večera.

Zkuste další z našich svatebních her Svatební kočár nebo Házení svatební kytice. Podívejte se také na náš facebook.

Navštivte náš fotokoutek – fotokoutekfunbox.cz

Doporučený typy – hudba na vaši svatbu


Podívejte na naše DJs ZDE

Pokud hledáte i jinou formu zábavy, prohlédněte si web zábava-nasvatbu.cz

Sledujte nás na Instagramu nebo Facebooku 

Naše ověřené místa-nasvatbu.cz

Svatební inspirace v našem magazínu SVATEBNIRADEK.CZ


 

Exit mobile version