Site iconDJ NA SVATBU

Poznávání ženicha podle hýždí

Svatební hry na svatbách bývají poslední dobou čím dál více oblíbené. Svatebních her je nespočetné množství, některé jsou známé, jiné méně.

Poznávání ženicha podle hýždí je zábavná svatební hra, která patří mezi ty novější. Byla importována se zahraničních svateb v porevolučním období. Její největší rozmach se datuje až na nové milenium. Přesto si rychle získala velkou oblibu, protože se u ní opravdu dobře pobavíte.

Hra se hraje takto: Z hostů se vyberou dobrovolníci včetně ženicha. Ženich a vybraní dobrovolníci se postaví do řady vedle sebe zády k publiku. Nevěstě se zaváží oči a jejím úkolem je osahat pozadí jednotlivým účastníkům i případným účastnicím a poznat ženicha. Je vhodné vybrat rozdílné tvary pozadí, věk účastníků, pohlaví i ošacení, aby to nevěsta neměla tolik obtížné.

Tuto hru doporučujeme hrát až v pozdější fázi večera, kdy už jdou babičky a dědečkové spát 🙂

Poznávání ženicha podle hýždí je zábavná a vždy rozproudí osazenstvo. Pro vystupňování zábavy je možné zařadit mezi muže i jednu či více žen. Hru Vám můžeme vřele doporučit, protože patří mezi ty méně „profláknuté“ hry. A legrace si při ní užijete nad míru, tomu Vám zaručujeme.

Zkuste další z našich svatebních her Svatební kočár nebo Svatební kvíz.

Doporučený typy – hudba na vaši svatbu


Podívejte na naše DJs ZDE

Sledujte nás na Instagramu nebo Facebooku 

Naše ověřené místa-nasvatbu.cz

Svatební inspirace v našem magazínu SVATEBNIRADEK.CZ


 

Exit mobile version